<style type="text/css"> .wpb_animate_when_almost_visible { opacity: 1; }</style> Enap catalog › Details for: Avaliação :
Normal view MARC view ISBD view

Avaliação : conceitos e métodos

Contributor(s): | | .
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: Rio de Janeiro : FIOCRUZ, 2013Description: 291 p.ISBN: 9788575412183.Subject(s): Avaliação | Avaliação de Programas | Avaliação de Projetos | Planejamento Estratégico | Saúde Pública
Contents:
I. Os fundamentos da avaliação 1. Histórico da Avaliação – Carlo-Ardy Dubois, François Champagne e Henriette Bilodeau 2. A avaliação no campo da saúde: conceitos e métodos – François Champagne, André-Pierre Contandriopoulos, Astrid Brousselle, Zulmira Hartz, Jean-Louis Denis 3. Modelizar as intervenções – François Champagne, Astrid Brousselle, Zulmira Hartz, André-Pierre Contandriopoulos II. Os tipos de avaliação 4. A apreciação normativa – François Champagne, Zulmira Hartz, Astrid Brousselle, André-Pierre Contandriopoulos 5. A análise estratégica – François Champagne, Astrid Brousselle, André-Pierre Contandriopoulos, Zulmira Hartz 6. A análise lógica – François Champagne, Astrid Brousselle, André-Pierre Contandriopoulos, Zulmira Hartz 7. A análise de produção – Lambert Farand 8. A análise dos efeitos – François Champagne, Astrid Brousselle, André-Pierre Contandriopoulos, Zulmira Hartz 9. A avaliação econômica – Astrid Brousselle, Jean Lachaine, André-Pierre Contandriopoulos 10. A análise da implantação – François Champagne, Astrid Brousselle, Zulmira Hartz, André-Pierre Contandriopoulos, Jean-Louis Denis III. Maximizar o impacto 11. Utilizar a avaliação – François Champagne, André-Pierre Contandriopoulos, Anaïs Tanon 12. Avaliar a avaliação – André Pierre Contandriopoulos
Production Credits: Tradutor: Michel Colin
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Livro Geral Biblioteca Graciliano Ramos
Livro Geral 11A945a (Browse shelf) 1 Available 10015976

Título original: L'Évaluation: concepts et méthodes

I. Os fundamentos da avaliação 1. Histórico da Avaliação – Carlo-Ardy Dubois, François Champagne e Henriette Bilodeau 2. A avaliação no campo da saúde: conceitos e métodos – François Champagne, André-Pierre Contandriopoulos, Astrid Brousselle, Zulmira Hartz, Jean-Louis Denis 3. Modelizar as intervenções – François Champagne, Astrid Brousselle, Zulmira Hartz, André-Pierre Contandriopoulos II. Os tipos de avaliação 4. A apreciação normativa – François Champagne, Zulmira Hartz, Astrid Brousselle, André-Pierre Contandriopoulos 5. A análise estratégica – François Champagne, Astrid Brousselle, André-Pierre Contandriopoulos, Zulmira Hartz 6. A análise lógica – François Champagne, Astrid Brousselle, André-Pierre Contandriopoulos, Zulmira Hartz 7. A análise de produção – Lambert Farand 8. A análise dos efeitos – François Champagne, Astrid Brousselle, André-Pierre Contandriopoulos, Zulmira Hartz 9. A avaliação econômica – Astrid Brousselle, Jean Lachaine, André-Pierre Contandriopoulos 10. A análise da implantação – François Champagne, Astrid Brousselle, Zulmira Hartz, André-Pierre Contandriopoulos, Jean-Louis Denis III. Maximizar o impacto 11. Utilizar a avaliação – François Champagne, André-Pierre Contandriopoulos, Anaïs Tanon 12. Avaliar a avaliação – André Pierre Contandriopoulos

Tradutor: Michel Colin

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Escola Nacional de Administração Pública

Escola Nacional de Administração Pública

Endereço:

  • Biblioteca Graciliano Ramos
  • Funcionamento: segunda a sexta-feira, das 9h às 19h
  • +55 61 2020-3139 / biblioteca@enap.gov.br
  • SPO Área Especial 2-A
  • CEP 70610-900 - Brasília/DF
<
Acesso à Informação TRANSPARÊNCIA

Powered by Koha